Afbeelding

Stichting Maha Mata collecteert voor gehoorapparaten in Nepal

Actueel 188 keer gelezen

Onder het motto 100 x 100 houdt Stichting Maha Mata Nederland van 3 t/m 8 juli a.s. weer haar jaarlijkse collecte.

Het doel van deze collecte zijn dit keer mensen met een ernstige gehoorbeschadiging. Onder hen zijn zeer jonge kinderen. Zij hebben dringend behoefte aan een gehoorapparaat, maar deze mensen, die vaak moeten leven op minder dan een € 1,00 per dag, kunnen dat niet betalen en een ziekenfonds kent men in Nepal niet. Een op maat gemaakt gehoorapparaat kost in Nepal € 100,00 per oor. Met de actie 100 x 100 wil de stichting proberen geld in te zamelen voor minimaal 100 gehoorapparaten.

Doorbreek hun isolement, laat van je horen en help mee, zodat deze groep gehandicapten weer een volwaardig lid van de samenleving kan zijn! Voor de kinderen geldt tevens dat zij op school niets meer van de lessen hoeven te missen.

U kunt uw bijdrage ook overmaken op IBAN NL80 INGB 0000 0081 83/ BIC INGBNL2A t.n.v. Stichting Maha Mata Nederland, graag onder vermelding van 100 x 100. Stichting Maha Mata Nederland heeft de ANBI status. Giften zijn daardoor aftrekbaar. Kijk voor meer informatie over giften op de website van de belastingdienst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant