Afbeelding
Foto: Rene Bakker

Wmo-teams voortaan in wijken aanwezig

Gemeente 573 keer gelezen

Sinds kort zijn er in Nissewaard vier wijkteams met Wmo-medewerkers die in de verschillende wijken en dorpen op gezette tijden aanwezig zijn. Daardoor verwachten de teams een directer contact met de cliënten te krijgen en snel op veranderingen te kunnen inspelen.

Voorheen opereerden de Wmo-medewerkers van een centrale plek in het stadhuis aan de Raadhuislaan. Daardoor was de afstand tussen de medewerkers en de cliënten soms wat groot. Een nauwer contact met de cliënten zorgt ervoor dat er vanuit de medewerkers meer persoonlijke aandacht voor hen is, waardoor de kwaliteit van de dienstverlening toeneemt.

Elke woensdagmorgen van 10.00-12.00 uur zijn er Wmo-medewerkers van het team Noord/Centrum aanwezig in de ontmoetingsruimte van De Mei aan de Winston Churchilllaan 31 in Spijkenisse. Medewerkers van team Zuidwest om de twee weken (de oneven weken) aanwezig tijdens het spreekuur in de Buurthuiskamer Konnekt aan de Lenteakker 5c in Spijkenisse. Voor de dorpen Hekelingen, Simonshaven, Zuidland, Oudenhoorn, Abbenbroek, Heenvliet en Geervliet houden de Wmo-medewerkers van team Kernen elke donderdagmorgen spreekuur van 10.00-12.00 uur in Bernissesteijn aan de Driesprong 1 in Zuidland. Team Zuid-oost is op 15 mei van 12.00 - 14.00 uur aanwezig in wijkcentrum Maaswijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant