Micheal van Dommelen bracht Spijkenisse vroeg op voorsprong tegen Argon.
Micheal van Dommelen bracht Spijkenisse vroeg op voorsprong tegen Argon. Foto: Peter de Jong

Spijkenisse laat in slotfase Argon naast zich komen

Sport 242 keer gelezen

Spijkenisse – Spijkenisse is na de winterstop niet in goede doen. Er werd slechts één keer gewonnen en zaterdag kwam men op Sportpark Jaap Riedijk tegen het lager geklasseerde Argon niet tot winst. Het werd 2-2, bij rust stond het 1-1.

Al vroeg in de wedstrijd kwam Spijkenisse op voorsprong. Al in de vierde minuut kreeg Michael van Dommelen alle gelegenheid om te schieten en zo de brigade van Peter Wubben op voorsprong te zetten. Echter daarna liet men het initiatief over aan de ploeg uit Mijdrecht. Na een klein kwartier kwam Argon via Jesse Stange op voorsprong. Kort erna moet Bart van Muijen dan met een schouder uit de kom het veld verlaten.
Na rust beter
Na de thee was Spijkenisse beter. Twintig minuten voor tijd was het Felino Jardim die de kans kreeg om 2-1 te scoren. Tien minuten voor tijd kreeg een speler van Argon twee keer geel en mocht inrukken. Argon probeerde vaker te gaan liggen en na een kleine overtreding van Vincent Verbond ging de bal op de stip en kon men vijf minuten voor tijd langszij komen.

Domper
'Dit is een domper. We geven het heel erg dom weg. Het was wachten op 3-1 en dan geef je een penalty onnodig weg', meent Peter Wubben die nu met Spijkenisse op de vierde plek staat. Zaterdag wacht hekkensluiter Sliedrecht.