PFC kwam zondag tot een gelijkspel tegen CVV Zwervers. Fotografie: Peter de Jong

PFC weet een punt te pakken in duel met CVV Zwervers

Sport 486 keer gelezen

Geervliet – PFC heeft in de hervatting van de competitie goede zaken gedaan tegen CVV Zwervers. De ploeg van John Stougje wist een punt te pakken in het duel met de Capellenaren. Het werd 2-2, bij rust stond het 1-1.

De Geervlieters kwamen op voorsprong na een twintigtal minuten. Toen was het Marciano Gangadin, die vanaf de penalty stip de score wist te openen. Kort voor rust kwamen de gasten weer op voorsprong. Net na de thee was het CVV dat na negen minuten voor de voorsprong zorgde, maar daar wisten de gasten niet lang van te profiteren. Binnen twee minuten was het Yassine Delghar die vervolgens de eindstand op 2-2 bepaalde.

Dik verdiend
'Wij kunnen hier best tevreden mee zijn. We komen op voorsprong en kort voor de thee gaat het mis en wordt het 1-1. Na de thee gaan wij verdedigend de fout in. Dat wordt de 1-2. Echter via een snelle treffer van onze kant wordt het dan weer gelijk. Ik denk echt dat dit het maximaal haalbare was van onze kant', meent coach John Stougje na het duel.

Stand
PFC blijft in de competitie op de twaalfde plaats staan met twaalf punten. Zondag is Boshuizen de tegenstander van de Geervlietse ploeg. De ploeg uit Amsterdam staat op de tweede plaats in de competitie.