Afbeelding

Start leesgroep filosofie

Cultuur 125 keer gelezen

Spijkenisse - In samenwerking met Bibliotheek Boekenberg  organiseert Stichting Senia op donderdag 5 februari  om 10.30 uur een informatiebijeenkomst voor mensen die belangstelling hebben voor een leesgroep filosofie. De bijeenkomst wordt gehouden in Bibliotheek Boekenberg te Spijkenisse. De toegang is gratis en vrijblijvend.

Discussievragen
Veel mensen willen zich verdiepen in filosofie en de achtergrond van maatschappelijke kwesties. Een manier om dat te doen is via leesgroepen.  Leesgroepen van Senia maken een keuze uit een boekenlijst en bespreken elke 5 à 6 weken een boek aan de hand van door deskundigen opgestelde discussievragen. Door deze vragenlijst is een boeiend gesprek gegarandeerd zonder dat de discussie verzandt.  De discussievragen vervangen een vaste docent of gespreksleider.

Informatie en aanmelden
De kosten voor deelname aan een leesgroep van Senia  bedragen € 32,50 per jaar. U betaalt  éénmalig een inschrijfgeld van € 5,00 euro. Meer informatie vindt u op www.senia.nl  Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij  de bibliotheek of bij Stichting Senia via e-mail: info@senia.nl  of  tel.0570-562656. Ook zonder aanmelding is iedereen van harte welkom!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant