Archieffoto Peter de Jong

SCO’63 maakt het niet af

Sport 34 keer gelezen

Spijkenisse - SCO’63 heeft zaterdagmiddag de kansen gehad om de derde overwinning van het seizoen te pakken, maar het liep allemaal anders op sportpark Oostbroek. De ploeg van Cesar Lopes verloor met 1-2 van BZC/Zuiderpark.

Bij rust stond het nog 1-1. Na een matige start van de Spijkenissers, kwamen de gasten op 0-1. Het was Michael Bruni die nog voor de thee zorgde dat de ploegen weer op gelijke hoogte kwamen. Na rust waren er kansen, maar wachtte de Rotterdammers op hun kans. Die pakten ze dan ook en men wist doelman Kar te passeren. Hierna waren er nog wel mogelijkheden voor de  Spijkenisser vierdeklasser, maar faalde men voor het doel. ‘Het wordt eentonig, maar we hebben kansen gehad. Het eerste kwartier waren we zoekende. Daarna komen zij op 1-0. Toen gingen we redelijk voetballen. We komen gelijk en na rust zijn we de betere ploeg. Zij loerden op de counter en dat lukte ze goed. Daarna kregen we nog twee kansen alleen voor het doel en die maken we dan niet. Zonder doelpunten win je geen wedstrijden. Het wordt steeds moeilijkere om positief te blijven’, zegt Cesar Lopes na afloop. De Spijkenissers staan voorlaatste in 4F. Tot overmaat van ramp staat zaterdag de ontmoeting met koploper GOZ op het programma.