Foto: Wil van Balen
Foto: Wil van Balen

Ondernemersbijeenkomst Rozenburg geslaagd

Actueel 50 keer gelezen

Rozenburg - Op dinsdagavond 19 februari 2013 heeft de deelgemeente Rozenburg een netwerkbijeenkomst georganiseerd voor alle ondernemers en ZZP-ers in Rozenburg. Het doel van deze bijeenkomst was om in informele sfeer kennis te maken met andere ondernemers, politie, Horeca Nederland en de deelgemeente. Wethouder Karakus uit Rotterdam was hierbij ook aanwezig.

Certificaten
De wethouder reikte de eerste certificaten 'Basis Samenwerken' uit. Tevens tekende hij samen met leden van de gemeente Rotterdam, deelgemeente Rozenburg, de Ondernemers Vereniging Rozenburg, de Gezamenlijke Brandweer, Stadsbeheer Rotterdam en de politie Rotterdam het convenant Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) voor het winkelgebied Centrum. Het halen van dit eerste certificaat betekent dat de werkgroep actief bezig is met veilig, schoon en heel.

Stap voorwaarts
In de afgelopen jaren zijn er vanuit de deelgemeente Rozenburg en de Ondernemers Verenigingen Rozenburg diverse initiatieven genomen om aspecten van veiligheid op te pakken. Waar het nog aan ontbrak was een analyse van de problematiek en een gezamenlijk, breed gedragen aanpak van de oplossingen, gericht op een veilig en een toekomstbestendig winkelgebied. Met het ondertekenen van het convenant is daar nu een grote stap voorwaarts in gemaakt. Ook voor bedrijventerrein de Pothof in Rozenburg is een stap gemaakt door middel van het ondertekenen van de intentieverklaring KVO. Meer informatie over deze intentieverklaring op de website: ww.rotterdam.nl/revitalisatiebedrijventerreindepothofrozenburg

Tweede ondernemersbijeenkomst
In het najaar van 2013 wordt een tweede ondernemersbijeenkomst georganiseerd waarvoor weer alle ondernemers en ZZP-ers in Rozenburg worden uitgenodigd.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant