Afbeelding

Samen spelen, samen leven

Actueel 71 keer gelezen

Spijkenisse - In het Centrumpark bij kinderboerderij de Trotse Pauw openen de gemeente Spijkenisse en de stichting Zuidwester op 5 juli een nieuwe speeltuin. Deze speeltuin is voor iedereen! Kinderen met en zonder beperking kunnen hier onbeperkt spelen.

 In de nieuwe speeltuin staan speeltoestellen die geschikt zijn voor kinderen met en zonder beperking. Op deze manier kunnen alle kinderen samen in dezelfde speeltuin spelen. Op de draaimolen kan bijvoorbeeld naast de bankjes een rolstoel vastgemaakt worden. De gemeente Spijkenisse en de stichting Zuidwester zijn blij met deze gezamenlijke speeltuin. Kinderen met en zonder beperking leren elkaar op deze manier elkaar. Vandaar ook het motto van deze speeltuin 'samen spelen, samen leven'.

De speeltuin wordt op 5 juli officieel geopend. Al direct na schooltijd kunnen alle kinderen naar de nieuwe speeltuin komen. Tijdens de officiële opening om 16.00 uur kunnen zij een gratis ijsje eten. Via school kunnen alle kinderen uit Spijkenisse meedoen aan een kleurwedstrijd. De prijsuitreiking van deze kleurwedstrijd is om 17.00 uur in de nieuwe speeltuin.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant