Afbeelding
Foto: PR

Geslaagde Mini4daagse met groot enthousiasme en betrokkenheid in Spijkenisse

Algemeen 1.495 keer gelezen

Spijkenisse - De Mini4daagse is met groot succes afgerond, en de Buurtvereniging Schenkel graag haar enthousiasme en haar dankbaarheid delen met alle betrokkenen die dit evenement tot een onvergetelijke ervaring hebben gemaakt. Vrijwilligers, ouders en kinderen hebben bijgedragen aan het succes van de Mini4daagse en hebben hen allen dolenthousiast gemaakt.

Ondanks een kleine vertraging op de laatste avond, heeft dat de opwinding niet weten te temperen. Met slechts 10 minuten vertraging zijn de deelnemers vol enthousiasme van start gegaan. Het centrum was gevuld met duizenden mensen die langs de kant stonden om de kinderen binnen te halen en te trakteren op lekkere dingen. Het was hartverwarmend om te zien hoe de gemeenschap zo betrokken was bij dit evenement. De buurtvereniging wil de Avondvierdaagse Spijkenisse (AVD) hartelijk bedanken voor hun uitstekende organisatie en bijdrage aan het succes van de Mini4daagse.

Daarnaast wil ze graag haar waardering uitspreken voor de onschatbare bijdrage van de verkeersregelaars. Elke dag hebben ze moeiteloos het verkeer in goede banen geleid, waardoor de veiligheid van de deelnemers gewaarborgd werd. Het bestuur van de buurtvereniging wil hen uit de grond van haar hart bedanken voor hun onmisbare rol.

Een speciale vermelding gaat naar Albert Heijn Lodder en de gemeente Nissewaard voor hun vrijgevigheid in het sponsoren van lekkernijen. Dankzij hun steun hebben ze onvergetelijke momenten kunnen creëren voor de deelnemers.

Daarnaast wil de buurtvereniging de Avondvierdaagse Spijkenisse (AVD) nogmaals in het zonnetje zetten. Al jarenlang organiseren zij dit geweldige evenement voor onze gemeente, en het bestuur is hen zeer dankbaar voor hun toewijding en inzet, waardoor dit jaar na jaar mogelijk wordt gemaakt.

Maar het bestuur van de buurtvereniging is nog niet klaar! Na het succes van de Mini4daagse wil jij graag iedereen uitnodigen om samen met haar de 4daagse 10KM te lopen. Het belooft opnieuw een fantastisch evenement te worden. Wil je meedoen of meer informatie? Volg dan deze link: Buurtvereniging Schenkel - Avondvierdaagse 2023

Bovendien staat er ook een spannende fietspuzzeltocht op het programma. Dit biedt een geweldige kans om de omgeving te verkennen en plezier te hebben op de fiets. Voor meer informatie of om jezelf op te geven, kun je de volgende link volgen: Buurtvereniging Schenkel - Fietspuzzeltocht 2023

Het bestuur van de buurtvereniging wil  nogmaals haar oprechte dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van de Mini4daagse. Samen is er van dit evenement een onvergetelijke gebeurtenis gemaakt.

Voor meer informatie kun je de buurtvereniging ook toevoegen op Facebook: Buurtvereniging Schenkel | Facebook of kijken op https://buurtverenigingschenkel.nl En er is ook nog een app beschikbaar deze kun je ook downloaden in store van Android of IOS.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant