Afbeelding

Koningsspelen op De Wissel

Actueel 70 keer gelezen

Zuidland - De dag waarop de Koningspelen werden gehouden, 25 april, begonnen de leerlingen van obs De Wissel met een heerlijk Koningsontbijt. Tijdens dit ontbijt werd de kinderen verteld over het nut van goed ontbijten: zonder ‘s morgens goed te eten kun je niet goed presteren. Dit advies werd goed ter harte genomen,want bijna ale ontbijproducten gingen op.

Na een heel enthousiate warming up verzorgd door de balletjuf van de sportschool begonnen de kinderen aan hun laatste sportdag op deze locatie, want het volgende schooljaar zit De Wissel in het gebouw van de Brede School Zuidland.  Alle leerlingen vermaakten zich uitstekend op deze sportdag , waar de spellen en sporten gekozen waren n.a.v. het thema: landen.

Aan het eind van de dag  kregen de kinderen een sportpaspoort mee naar huis met tips en weetjes over bewegen, om hen zo bewust te maken van het belang om elke dag een uur of meer te bewegen en goed te ontbijten.

Het team van obs De Wissel kan terug kijken op een zeer geslaagde dag, mede danzij de hulp en inzet van hulpouders en de OV.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant