Afbeelding
Wil van Balen
Koop Lokaal

Albers Zuidland voor reparaties, onderhoud en APK-keuringen

Algemeen 1.319 keer gelezen

In 2002 nam Hans Vos, nadat hij er al 20 jaar werkzaam was als monteur, Garage Albers in Zuidland over. Het bedrijf groeide en verhuisde van de Stationsweg naar industrieterrein ‘Harregat’ waar ze veel meer ruimte tot hun beschikking hadden. Volop mogelijkheden dus om goed onderhoud te kunnen waarborgen. Er is zelfs ruimte genoeg om zes auto’s op de ideale werkhoogte te zetten.

Bij Albers Zuidland kan men terecht voor reparaties, onderhoud, keuringen, in- en verkoop van alle automerken, schades, voorruiten, airco-service en APK-keuringen. Voor kleine reparaties waar je op kan wachten, kan men zonder afspraak terecht. Het bedrijf staat bekend als een gemoedelijke dorpsgarage waar iedereen elkaar bij naam kent. Bij het bedrijf werken vier monteurs en een receptioniste.

‘Bij grotere reparaties die langer duren dan een dag, krijgt men bij ons gratis een leenauto mee’, vertelt Hans. ‘En nog een extra service is dat men een gratis Mobiliteitspas krijgt als ze bij ons het reguliere onderhoud laten doen. Dus het ene jaar een kleine beurt en het andere jaar een grote beurt. Met deze AA team-pas, die alleen geldig is bij het voertuig op kenteken, krijg je hulp bij pech onderweg en zelfs vervangend vervoer als de auto niet meer te repareren is. De pas heeft een landelijke dekking en een dekking voor heel Europa kun je erbij kopen. Ondanks regulier onderhoud kan tenslotte iedereen te maken met autopech.’

Indien u op zoek bent naar een betaalbare occasion, kunt u ook bij Albers Zuidland terecht. Er zijn altijd wel zo’n 10 tot 15 auto’s beschikbaar in de prijsklasse van 1.000 tot 10.000 euro. Alle gebruikte auto’s met een verkoopwaarde boven € 4.500,- worden standaard geleverd met minimaal 6 maanden BOVAG garantie. Het actuele aanbod is te vinden op de website.

‘Service staat bij ons altijd voorop’, besluit Hans. ‘Wij zijn ook pas tevreden als de klant dat ook is. Iedereen die eenmaal hier geweest is, komt eigenlijk altijd wel terug. We hebben dan ook een grote,vaste klantenkring die erg trouw is. En zij zorgen ook weer voor nieuwe klanten. Met name uit de nieuwbouw wijken in Zuidland krijgen we steeds meer nieuwe klanten. Zij worden vaak hierheen gestuurd door bijvoorbeeld hun nieuwe buurman die al jaren vaste klant bij ons is. Goede mond tot mond reclame dus en dat is misschien wel de beste reclame die je kunt hebben!’

Albers Zuidland
Langeweg 1
3214 LJ Zuidland
Tel. 0181 – 453009
www.alberszuidland.nl
info@garage-albers.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant