Mathilde van der Linden vindt als eerste een pakje meel van de Slandse molen 'De Arend' in haar kerstpakket.
Mathilde van der Linden vindt als eerste een pakje meel van de Slandse molen 'De Arend' in haar kerstpakket. Foto: Foto-OK.nl

Hulpkerstman Soeterboek is met kerstpakketten 'on tour'

Algemeen 447 keer gelezen

Zuidland - Als een echte hulpkerstman is wethouder Léon Soeterboek on tour, om meer dan 200 kerstpakketten in de gemeente rond te brengen.

Hij heeft echter wel de hulp van twee gemeente elfjes, die hem daarbij helpen. Als eerste landde de slee in Zuidland, waar vrijwilligster Mathilde van der Linden het pakket in ontvangst nam. Zij organiseert met ‘Zo Blits’ regelmatig Kunst en Cultuur activiteiten in de wijken en kernen.

Verbinding
Helaas staat alles nu door zeer begrijpelijke redenen wel op een laag pitje. ‘Maar we zijn wel achter de schermen hard bezig om voor het volgend jaar evenementen op poten te zetten’, zegt Mathilde  bij haar voordeur. ‘Want het blijft ons doel om ervoor te zorgen, dat mensen weer in verbinding met elkaar komen.’

Lokaal
Ondertussen balanceert het kerstpakket op het hek. Zij en de wethouder willen wel weten wat erin zit. Het zijn allemaal producten van ondernemers uit de gemeente. Zij vindt gelijk een pakje meel van de molen ‘De Arend’.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant