Afbeelding
Foto: Het Anker

Tekeningen van kinderen van het Anker bij de burgemeester

Algemeen 623 keer gelezen

In het Sinterklaasjournaal van de afgelopen week was te zien dat het niet bekend is óf en wáar de Sint zal aankomen dit jaar. Vanwege de corona maatregelen is het niet wenselijk dat er grote groepen mensen op de kade hem staan op te wachten.

Het probleem daarvan is dat de kinderen nu niet hun zelfgemaakte tekeningen aan de Sint kunnen overhandigen. Het Sinterklaasjournaal kondigde daarom aan dat de kinderen van Nederland hun tekeningen konden inleveren bij de burgemeester van hun gemeente.

Op vrijdagmiddag hadden twee leerkrachten van de onderbouw van basisschool het Anker uit Spijkenisse een afspraak gepland met burgemeester van Oosten van Nissewaard. Zij overhandigden hem een grote envelop met een enorme hoeveelheid tekeningen van de kinderen van groep 1-4.

De burgemeester vertelde dat ook hij Sinterklaas een brief had gestuurd waarin hij schreef dat de Sint ook welkom is in Spijkenisse. Ook gaf hij aan dat hij al Pieten had gezien die de boel verkenden. De burgemeester heeft beloofd de tekeningen hoogstpersoonlijk aan Sinterklaas te zullen geven. Het bijzondere moment is gefilmd en alle kinderen van de school en hun ouders hebben dit al kunnen zien op de speciale school-app. Zo kon iedereen weer gerust zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant