Afbeelding
Foto/collage door: Stichting BIZ Halfweg-Molenwatering

Nissewaardse VVD: ‘Blij met voortzetting Bedrijveninvesteringzone Halfweg-Molenwatering’

Algemeen 320 keer gelezen

Spijkenisse - De Nissewaardse VVD is blij met de voortzetting van de verordening Bedrijveninvesteringszone (BIZ) Halfweg-Molenwatering, die het mogelijk maakt de BIZ tot 2025 voort te zetten. De gemeente Nissewaard faciliteert met de verordening de stichting BIZ Halfweg-Molenwatering, waardoor ondernemers en eigenaren meer slagkracht krijgen bij investeringen in de leefbaarheid en kwaliteit van het bedrijventerrein.

‘De Nissewaardse VVD is blij dat de ondernemers ervoor hebben gekozen om het BIZ voort te zetten. Samen de schouders eronder. Een formele samenwerking van ondernemers voor ondernemers. De afgelopen periode werd door deze ondernemers via het BIZ geïnvesteerd in veiligheid maar ook de routering op en signing van het terrein werd aangepakt, waardoor het bedrijventerrein herkenbaarder werd’,  zegt raadslid voor de Nissewaardse VVD Marijke van der Velden. 

‘Nu het BIZ wordt voortgezet, wordt voorkomen dat die mooie ontwikkelingen om de leefbaarheid en kwaliteit op het bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering te verbeteren, stilvallen’, vult steunfractielid Michael van Soest aan.

De huidige verordening loopt af op 1 januari 2021 en de nieuwe verordening treedt per die datum in werking.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant