De locatie van de buurthuiskamer
De locatie van de buurthuiskamer

Konnekt Burendag in buurthuiskamer Zuid-West

Algemeen 176 keer gelezen

Spijkenisse - Op zaterdag 28 september wordt onder auspiciën van het Oranjefonds en Douwe Egberts weer de jaarlijks landelijke Burendag georganiseerd.

Ook stichting Konnekt Buurtnetwerken organiseert op deze dag een gezellige middag voor haar buren uit de gehele wijk Spijkenisse Zuid-West in haar buurthuiskamer. Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom in de gezellige buurthuiskamer aan de Lenteakker 5c voor een gezellige gratis High Tea en een quizmiddag waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Ook krijgt elke bezoek(st)er bij binnenkomst een gratis lot waarmee aan het eind van de middag een verloting van leuke artikelen gehouden zal worden.

Deelname aan de Konnekt-Burendag op zaterdag 28 september is geheel gratis voor alle buren uit Spijkenisse Zuid-West (Akkers centrum, Dreven, Voorden, Donken, Kreken, Gaarden, Vriesland en Vogelenzang-zuid). Konnekt Buurtnetwerken hoopt u en jou op deze middag te mogen ontmoeten! Naast Burendag heeft Stichting Konnekt Buurtnetwerken elke maandag, dinsdag en donderdag (uitgezonderd basisschool vakanties) gezellige inloop en verschillende activiteiten in haar buurthuiskamer tussen 9.00 en 15.00 uur. Het eerste kopje koffie of thee is altijd gratis! Meer informatie over de buurthuiskamer en de activiteiten op www.konnekt-buurtnetwerken.nl of bel met 0181-375123.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant