Wethouder Hamerslag onthulde het eerste digitale VVV i-punt in Spijkenisse.
Wethouder Hamerslag onthulde het eerste digitale VVV i-punt in Spijkenisse. Foto: Anita Tempelman

Digitaal VVV informatiepunt in Carlton Oasis Spijkenisse

Actueel 691 keer gelezen

Spijkenisse – Vanmiddag opende wethouder Hamerslag in het Carlton Oasis hotel aan de Curieweg een nieuw digitaal VVV informatiepunt. Via de informatiezuil kunnen bezoekers ontdekken wat Spijkenisse en overige plaatsen op Voorne-Putten allemaal te bieden hebben. De up-to-date digitale informatie is via een toegankelijk en makkelijk touchscreen in te zien.

Frederik Reimers, general manager Carlton Oasis Spijkenisse, vertelde blij te zijn met deze mooie aanvulling op het al aanwezige toeristische informatieaanbod in de hal van het hotel. Het sluit bovendien mooi aan bij het Toeristisch Overstap Punt (TOP) op het buitenterrein van het hotel.

Dit VVV i-punt is de tiende op Voorne-Putten en de allereerste in Spijkenisse. Irma van Oosten, directeur Marketing OP Voorne-Putten, hoopt het aantal informatiezuilen op de eilanden de komende jaren nog verder uit te kunnen breiden. Naast Spijkenisse zijn deze ook in Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne en Rockanje, vooral op plaatsen waar veel bezoekers komen, te vinden.

De informatie op het scherm wordt centraal bijgehouden en constant vernieuwd door de marketing organisatie. Het is gekoppeld aan de landelijke database en de website www.opvoorneputten.nl  en bevat onder andere informatie over overnachtingen, restaurants, evenementen, routebeschrijvingen van wandel- en fietsroutes.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Uit de krant

Uit de krant