Afbeelding
Foto: HCS

Conny Avezaat wint Checkmark Dressuur Cup

Sport 743 keer gelezen

Simonshaven - Naar aanleiding van op 17 en 18 maart gehouden KNHS-dressuurwedstrijden, reden zes finalisten op zondag 25 maart een Grande Finale die in het teken stond van de jaarlijks te verrijden Checkmark dressuurcup.

Dit evenement werd voor het vierde achtereenvolgende jaar op Hippisch Centrum Simonshaven(HCS) door RijVereniging Noblesse georganiseerd. Het festijn werd opgesierd met een prachtige kur op muziek door Monique Bijl met haar paard Bing, de eerste tinker in Nederland die de subtop wist te bereiken en door een spetterende show van de carrouselgroep van HCS.

De finalisten streden om grote geldprijzen en diverse cadeaus die door de sponsor van dit evenement, Checkmark Lab recruitment, ter beschikking waren gesteld. De eerste prijs van maar liefst 300 euro, een zadeldekje en een goed gevulde goodybag ging naar Conny Avezaat die met haar paard Wouda's Apart een percentage behaalde van 69,5%. Een uitstekende tweede werd Yentl Heye met haar paard Ilano die een percentage van 69% behaalde. Zij ontving 150 euro, een zadeldekje en een goed gevulde goodybag. Als derde eindigde Monica Braat met Bing met een percentage van 64,3%. Monica kreeg altijd nog 50 euro en eveneens een prachtig zadeldekje en een goed gevulde goodybag.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant