De heren van HV Spijkenisse hebben een prima duel gespeeld tegen Dordrecht.
De heren van HV Spijkenisse hebben een prima duel gespeeld tegen Dordrecht. Foto: Peter de Jong

Hockeyers HV Spijkenisse pakken knap een punt

Sport 319 keer gelezen

Spijkenisse – De heren van HV Spijkenisse doen het de laatste weken prima. Ook zondag werd er op Sportpark Groenewoud niet verloren door de ploeg van Erik Beekman, die al zeven duels ongeslagen is. Toch staat de ploeg voorlaatste. Zondag werd met 1-1 gelijk gespeeld tegen Dordrecht dat de koploper is in de derde klasse. Bij rust stond het 1-0 voor Spijkenisse.

Nog voor de thee werd het een aantrekkelijk duel en was het een strafcorner die er uiteindelijk voor kon zorgen dat de 1-0 door Vincent Buik kon worden binnen getikt. Echter na de pauze was er een scrimmage voor de goal, waardoor het alsnog 1-1 werd.

Veel kaarten
In het duel was het vooral in het begin rommelig. 'De scheidsrechters hadden in het eerste kwartier al drie gele en groene kaarten gegeven. Dat konden ze na rust niet doortrekken. Het ging er soms fysiek hard aan toe. Na de gelijkmaker waren er kansen over en weer. Het is jammer dat de ploegen die bij ons in de buurt staan, vandaag ook hebben gelijk gespeeld, zodat je niet kan inlopen', meent coach Erik Beekman.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant