Abbenbroek liet ook tegen SCO '63 zien de opgaande lijn te pakken te hebben. Fotografie Peter de Jong.
Abbenbroek liet ook tegen SCO '63 zien de opgaande lijn te pakken te hebben. Fotografie Peter de Jong.

SCO ’63 zit ook tegen Abbenbroek in een dip

Sport 785 keer gelezen

Spijkenisse- SCO '63 was met een 0-4 (0-0) nederlaag ook niet opgewassen tegen Abbenbroek.

'De klad zit er aardig in', wees trainer Peter Hoek na de opdoffer op eerdere nederlagen deze week tegen oefenpartner ZBVH (4-2) en de bekerafstraffing tegen FC Vlotbrug (9-1). 'Ik heb in de opstelling teveel moeten improviseren en dat zag je terug in het verval. De 0-1 (Roy Verweijs, DR) kwam voort uit balverlies en net voor de 0-2 (Patrick van Dis, DR) dachten we het slim te spelen, maar was het meteen over. Teveel spelers speelden onder hun kunnen.' Een kleedkamer verderop stond teammanager Marco van Dien er een stuk vrolijker bij. 'De eerste helft was van onze kant niet zo best, maar hadden wel de betere mogelijkheden. Na de 0-2 speelden we een gewonnen wedstrijd, had de score hoger moeten zijn dan de 0-3 van Kaj Zegers en de 0-4 van Roy Verweijs. Het voetbal is nog niet echt wat het moet zijn, maar ik zie wel verbetering. We speelden de derdeklassers Sparta door winst na strafschoppen en BZC met 3-2 uit de beker. De groep heeft weer vertrouwen en straalde dat ook uit tegen SCO. We hebben tot nu toe vier keer gelijk gespeeld. Win je er twee van de vier, dan hadden we er een stuk gunstiger voor gestaan.' SCO '63 ontvangt aanstaande zaterdag het ambitieuze Rockanje en Abbenbroek speelt thuis tegen koploper Egelantier Boys.

SCO '63: Dennis Bredius; Jasper Mulder (75. Mo Balaha), Robin Bredius, Enes Gumus, Desmond van Dorp; Lucien Juliana, Cerezo Pattiapon, Satish Bhugwansingh (57. Saban Yildirim); Hami Demirturkoglu; Aschraf Rahil, Nigel Wiltschut (46. Leroy van Oosten).
Abbenbroek: Marcel de Heus; Jules van Esch, Dennis Holsteijn, Jordy de Looze, Arjan Blaak; Patrick van Dis, Jean Paul van Diggelen, Glenn van der Graft (80. Ferry Groen); Kaj Zegers (75. Timothy Tokaai), Roy Verweijs, Mark Bubberman (70. Kevin Dijksman).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant