Afbeelding

PFC weet duel met VELO te winnen

Sport 156 keer gelezen

Geervliet – PFC heeft zondag uitstekende zaken gedaan door het duel met het Wateringse Velo te winnen. De ploeg van John Stougje wist met 1-0 de betere. De stand was al bij rust bereikt.

De enige treffer die voor de eerste klasser uit Geervliet kwam van de voet van Ilyas Edir. 'Ik moet zeggen dat zij wel heel veel kansen hadden. We hebben veel te danken aan Cliff Westdijk in het doel, die veel reddingen deed. Hij moest keepen omdat Erwin van Trigt geschorst was. Zij hadden wel het betere veldspel. Wij stonden er vandaag echt als team. Ik heb als trainer in ieder geval een bijzonder goed gevoel overgehouden aan dit duel', meent Stougje na het duel.

Stand
Door de overwinning van PFC klimt de ploeg naar de elfde plaats. Het maakt overigens niet uit waar PFC eindigt. Door de fusie met Bernisse en de overstap naar zaterdag komt men volgend jaar uit in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal.Voor komende zondag staat het treffen met TAC'90 op het programma. De ploeg uit Amsterdam staat een plek hoger dan PFC.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant