Bernisse verliest bij FC Vlotbrug. Foto: Theo van Kralingen.
Bernisse verliest bij FC Vlotbrug. Foto: Theo van Kralingen.

Bernisse ook kansloos tegen FC Vlotbrug

Sport 175 keer gelezen

Hellevoetsluis- Bernisse heeft ook in de derde wedstrijd met een 4-0 (4-0) nederlaag de punten moeten laten aan FC Vlotbrug.

'We hebben terecht verloren tegen een ploeg met veel kwaliteit, vooral op het middenveld', schreef verliezend trainer Ronard Venekamp de club uit Hellevoetsluis-Oost alle lof toe. 'Kijk ik naar mijn eigen team, dan moet ik stellen dat de afspraken niet werden nagekomen en dat er vooral in de eerste helft niet in de discipline is gespeeld. We hebben de treffers in het eerste kwartier te gemakkelijk weggegeven. Tijdens de rust heb ik de spelers erop gewezen dat de afspraken waar we de hele week over hebben gesproken niet zijn uitgevoerd. De nederlaag is verdiend, laat dat duidelijk zijn, maar de manier waarop heb ik geen vrede mee. Er wordt in de derde klasse toch wat meer gevraagd om te presteren, dus verlang ik van de spelers dat zij elke week tot het gaatje gaan. Daar was tegen FC Vlotbrug geen sprake van', sprak Ronard Venekamp zijn teleurstelling uit. Berry de Ridder ontbrak bij de nog puntloze Heenvlieters. Bernisse wacht aanstaande zaterdag in Heenvliet de zware klus tegen Victoria '04.

Bernisse: Marcel Kardux; Michael van der Velden, Niels Molendijk (75. Jeroen Brederland), Marc Althusius, Jean Paul Kers; Vincent Schoordijk, Rick Onderstal (46. Jozef Romero), Jeroen de Wit; Alessio Weeda; Sem Lissenberg, Bear Kamphorn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant