Olympia op de plaats gezet door kampioen Weidevogels

Sport 121 keer gelezen

Spijkenisse- Olympia heeft met een 5-11 (2-3) nederlaag in een rechtstreeks gevecht op het sportpark Olympia de titel moeten laten aan Weidevogels.

'Weidevogels heeft een goede ploeg en is terecht kampioen, maar wij hebben heel slecht gespeeld', stamelde aanvoerder Daan Prikker. 'We wilden de schouders er in de tweede helft onder zetten, maar Weidevogels liep verder uit. Om hen te verslaan hadden wij een goede en zij een slechte dag moeten hebben. Dan maar promoveren via de nacompetitie. We spelen op 6 juni tegen ZKC '31 voor een plaats in de tweede klasse.' Bij Olympia werd afscheid genomen van Charlotte Gret en Dennis Cromzigt en van Daphne de Water (naar Sporting Delta). 'We hebben een goede jeugdafdeling, maar op korte termijn willen we met mensen van buitenaf stappen maken.'

Olympia: Prikker (3 keer), Jerry Kasten, Gret (65. Dianne van der Steen), Naomi de Water; Dennis Cromzigt (60. Glenn Everwijn), Lennart Orgers (57. Martijn Koolwijk), Lisanne Maliepaard (57. Tanya van Buuren), Daphne de Water (2 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant