Op 4 mei speelt GHVV'13 uit tegen Zwartewaal.
Op 4 mei speelt GHVV'13 uit tegen Zwartewaal. Foto: pixabay.com

GHVV’13 wint verdiend van ‘s-Gravendeel

Sport 283 keer gelezen

Geervliet - Direct bij de aftrap ging ‘s Gravendeel op zoek naar een doelpunt, maar GHV’13 hield stand en stelde de bezoekers op de proef met felle counters.

In de 7e minuut werd er een aanval van ‘s-Gravendeel onschadelijk gemaakt door Edinho Fortes Varela, die de bal direct snel naar voren schoot naar Santino Langendoen , die op zijn beurt Marco de Wilde vond , die niet faalde voor de doelman van de bezoekers en GHVV’13 op 1 - 0 zette. In de 37e minuut zorgde kopte Marco ook het tweede doelpunt voor GHVV’13 binnen. Op de achterlijn was Maatje Pers in duel met de keeper die een overtreding begin. Maatje nam zelf de strafschop, maar die werd helaas voor GHVV’13 tegengehouden.

Na de rust wederom een felle start van de bezoekers om snel een aansluitingstreffer te maken. GHVV’13 echter stond als een huis en stond als 1 ploeg op het veld. Net als in de 1e helft, viel ook in de 2e helft in de 7e minuut de goal voor GHVV’13. Santino Langendoen werd diep gestuurd en net buiten de 16 draaide hij de bal netjes in de verre bovenhoek. 3 - 0. De bezoekers waren van slag en daar profiteerde Maatje Pers, die 3 minuten later diep werd gestuurd en oog in oog met de keeper nu niet faalde en schoof de bal keurig binnen. 4 - 0

Na het laatste fluitsignaal was er vreugde bij GHVV’13 door de dik verdiende zege .