Afbeelding
Foto: PR

Tenniscompetitie bij LTC Spijkenisse van start gegaan

Sport 424 keer gelezen

Spijkenisse - LTC Spijkenisse heeft zondag afgeslagen met de eerste eredivisie tennis thuiswedstrijd en mocht niet klagen met het mooie zonnige weer.

Het was zeer druk op het mooie tennispark, waar veel tennisliefhebbers tennis konden komen kijken op een zeer hoog niveau.

De landelijke KNLTB-Eredivisie die dit jaar ook 125 jaar bestaat kent vele bekende Nederlandse tennissers, wat elk jaar weer een hele spannende competitie oplevert. 

Na een mooi en goed trainingskamp in Altea, Spanje te hebben gehad, was het LTC-Tennisteam er dan ook weer helemaal klaar voor. Helaas was het begin toch niet wat ze ervan verwacht had, en wisten de teamleden ook dat ze tegen de favoriet en tevens kampioen van de afgelopen jaren flink aan de bak moesten. Of het de zenuwen waren of ze pech hadden met een aantal beslissende momenten, het team kwam helaas met 0-4 uit de singles en dat was een kleine domper. 

Echter na de lunch werd de rug gerecht en werd er weer flink tegenaan gegaan door de jongens en had het team  bijna beide singles naar hun kant gehaald.

Door een heel klein beetje pech en net niet op het beslissende moment te kunnen toeslaan, is één dubbel toch naar de tegenpartij gegaan. LTC heeft haar eer gered door de laatste dubbel in een boeiende strijd te winnen. Daardoor was de eindstand 1-5 voor de tegenstander, maar had het ook zomaar anders kunnen lopen als er net even een tennisballetje de andere kant op was gevallen en met wat meer geluk de eindstand daardoor beter had kunnen zijn.

Het geeft in ieder geval heel veel moed, kracht en zelfvertrouwen voor de volgende partij, waarin het teamj er weer alles aan gaat doen om deze partij in winst om te zetten.

Uiteraard zijn altijd alle tennisliefhebbers welkom op het tennispark en in de nabije toekomst ook padel park, al waar je onder het genot van een drankje en lekkere hapjes kunt genieten van een hoog niveau op het gebied van de tennissport.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant