Afbeelding
Foto: PR

Dames Kempvis pakken de titel

Sport 1.190 keer gelezen

Vlaardingen – De dames van De Kempvis hebben het zaterdag al geflikt. De ploeg van Peter Verschoor en Dwayne Davids werd kampioen in de eerste klasse. 

In de Kulk in Vlaardingen werd gewonnen met 4-13 van de tweede keus van ZVVS, waardoor de Spijkenisser ploeg, niet meer was in te halen. ‘Het was niet verwacht’ gaf een gelukkige Peter Verschoor aan. ‘Door de nederlaag van Sassenheim vorige week, hadden we in twee duels nog een punt nodig voor het kampioenschap, maar van ZVVS heb je nog niet zomaar gewonnen”. Het pakte dit seizoen goed uit voor de waterpolosters uit Spijkenisse. ‘Dit is het derde jaar dat ik samen met Dwayne Davids voor de groep sta. Het loopt echt lekker, zowel in de aanval als verdediging. Daarnaast is onze keepster Mieke Fransen ook vaste waarde geworden en Nina Vermeer is weer terug, dat leidt eigenlijk allemaal naar deze titel’. 

In het duel met ZVVS 2 werd vooral in de laatste periode flink gas gegeven, toen scoorden de Spijkenissers maar liefst zeven keer. De periodenstanden waren 0-2, 3-3, 0-1 en 1-7. Divera Bakker werd topschutter met drie treffers. De overige doepunten kwamen van Annelot Klaassen (2), Britt van Yperen (2), Nina Vermeer (2), Melanie Bakker, Sofie Goudriaan, Melissa Huurman en Annouska Kans.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant