SCO’63 geeft niet thuis

Sport 84 keer gelezen

Rotterdam – SCO’63 heeft zondag een slechte beurt gemaakt in het duel bij Ommoord. De club, die komende vrijdag besluit over het stoppen op zondag, verloor met 4-2. Bij rust stond het nog 0-0. De gasten uit Spijkenisse kwamen nog op voorsprong dankzij een treffer van Winston Helder. Hierna ging Ommoord er op en overheen en kwam met 4-1 voor.

Het was Melvin Schouten die voor de 4-2 eindstand zorgde. ‘We waren inspiratieloos. Ik heb er gewoon geen worden voor. We hadden voor rust zoveel kansen dat het wel 5-0 staat. Dan verzaken we daarna gewoon met een hoop man. Dan komen we eindelijk op voorsprong en heeft Ommoord niets in te brengen. Voor rust krijgen zij nog een penalty die Joël Boessen pakt. We eindigen dan ook nog met een man minder door natrappen van Helio da Veiga Dias. Dan ben je verder verloren’, meent elftalleider Ruud Boessen na het duel. De ploeg staat nu twaalfde in de competitie, wat einde van het seizoen nacompetitie tegen degradatie betekent. De veilige plaatsen scheelt twee punten. Zondag speelt men tegen hekkensluiter DEHMusschen.

Opstelling SCO’63: Joël Boessen; Clifford Robinson; Helio Da Veiga Dias; Ingmar Elias; Dario Alayalaya; Gino Copabianco; Omori Rusland; Ian Londt (Sergio Lopes); Jazzley John (el Kandoessi) en Winston Helder.