Afbeelding

GOED TURNWEEKEND VOOR G.V BERNISSE

Sport 158 keer gelezen

Zwartewaal - Zaterdag 20 april vonden in De Gaffelaar in Zwartewaal de Prima vista wedstrijden plaats. Deze wedstrijd is voor recreatie turnsters en turners, vooraf weten de kinderen de oefening niet. De oefening wordt twee keer voor gedaan en moeten ze dan zo goed mogelijk na doen. Helaas kon Djessica Bianchi niet mee doen omdat ze met haar arm in het gips zit.

De kinderen die meededen waren: Lianne Weeda, Tara Barissever, Rianne Voogd, Ranur Barissever,
Nelique Dorland, Maaike v.d. Linden, Fenna van Oevelen, Laura v.d. Wagt en Altai Barissever.
Iedereen deed erg goed zijn best en allemaal vonden ze het erg spannend. Zowel Lianna als Altai deden voor de eerste keer mee en vonden het erg spannend. Ondanks dat werden ze allebei eerste.

Terwijl Laura in Zwartewaal wedstrijd had, had haar zusje Lisa v.d. Wagt samen met Kate den Boer.  In Hellevoetsluis de tweede jong talenten wedstrijd. Deze wedstrijd is voor meisjes die bij de selectie zitten en nog geen andere wedstrijden mogen doen. De meiden hebben erg goed geturnd en haalden hoge cijfers. Kate werd vierde en Lisa ging zelfs met een medaille naar huis, zij werd derde. Beide meiden hebben een erg goede prestatie neer gezet.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant