Hekelingen gaf zaterdag een 2-0 voorsprong uit handen in het duel met TransvaliaZW.
Hekelingen gaf zaterdag een 2-0 voorsprong uit handen in het duel met TransvaliaZW. Foto: Peter de Jong

Hekelingen geeft winst uit handen en deelt de punten

Sport 393 keer gelezen

Hekelingen – Hekelingen had zaterdag gehoopt op veel meer dan de puntendeling met Transvalia ZW. Het werd op sportpark 't Spui 2-2 (1-0).

Hekelingen kwam op het eigen terrein op een voorsprong dankzij een treffer van Saja Sabic. Na de thee bleef Hekelingen de Rotterdammers onder druk zetten en Nick Koopal wist zelfs de ploeg op 2-0 te brengen. Na een corner kwam de bal in het eigen doel terecht en op het einde was er een mistverstand tussen de laatste man en keeper, waardoor de gelijkmaker alsnog erin ging.

Uitbouwen
'Het was een redelijk duel vond ik. We kwamen terecht op een voorsprong. Na rust bouwen we het uit naar een tweede treffer. We hadden het hierna echt moeten afmaken, maar dat verzuimen wij. Dan gaat het mis. Eerst met die eigen goal en in de slotfase nog een keer. Met dit punt kun je dus eigenlijk niet tevreden zijn. Ik ben echter niet ontevreden over de inzet van de spelers', gaf Guy Duijm aan.

Stand
Door de puntendeling staat Hekelingen na acht duels met acht punten op de negende plaats in de vierde klasse. Komend weekend speelt Hekelingen niet, omdat de competitie een oneven aantal clubs telt. Vervolgens wacht daarna de ontmoeting met Simonshaven.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant