SC Botlek hervat competitie met zege op Bolnes

Sport 224 keer gelezen

Spijkenisse – SC Botlek heeft de competitie uitstekend hervat. De nummer drie van de derde klasse D ontving concurrent Bolnes en wist tegen die ploeg uit Ridderkerk prima zijn mannetje te staan. De formatie van scheidend trainer Richard Koutstaal won met 4-0. Bij rust stond het 2-0.

De Spijkenissers openden de score na een half uur via John Ackon. Vervolgens kreeg SC Botlek, dat volgend jaar door Arjan Vuik wordt getraind, niet veel later een strafschop. Vanaf elf meter scoorde Shurnel René Francois. Na de thee duurde het lang voordat er treffers kwamen. Eerst kwam Bolnes met een man minder te staan en twaalf minuten voor tijd was het John Ackon die de 3-0 aantekende en direct na de aftrap bepaalde Jordy de Winter de eindstand op 4-0.

Mentaliteit vasthouden
'Ik vond Bolnes een titelkandidaat, maar vandaag zat er geen passie in deze groep. Dat was er bij ons wel. Ik vind ook dat iedereen een compliment verdient. Mooie doelpunten en niemand uitgezonderd, ze verdienen allemaal een dikke negen vandaag'.