Afbeelding
Foto: PR

Myeong-ye Spijkenisse zeer sterk in Enschede

Sport 968 keer gelezen

Enschede - Zaterdag 13 mei werden de Internationale Tang Soo Do Kampioenschappen 2023 georganiseerd door De Guzman Martial Arts in Enschede o.l.v. Master Oliver de Guzman. 

Maar liefst 240 deelnemers vanuit het hele land waren bij elkaar gekomen om te strijden voor het goud.

Dojang Myeong-ye Spijkenisse streed met 15 deelnemers op diverse onderdelen zoals sparren, hyungs (vormen lopen), wapenhyungs (vormen met wapens lopen), breektesten en Team hyungs (synchroom vorm lopen met 4 man). De deelnemers behaalden de volgende resultaten: Ivy Goverde (goud met sparren), Skye Goverde (brons met sparren en zilver met breektest), Damon van Son (brons met sparren en zilver met breektest), Luuk Hafakker (zilver met sparren, zilver met hyungs en zilver met breektest), Nicky Vrijdag (zilver met hyungs en zilver met breektest), Eliano Winter (zilver met sparren, zilver met hyungs, goud met wapenhyungs en goud met breektest), Suzanne de Vries (goud met sparren), Jesse de Vries (zilver met sparren en goud met breektest), Anne de Vries (goud met hyungs), Eduard Lucas (goud met breektest), Sanne Lucas (brons met sparren, zilver met hyungs en brons met breektest), Simon Doll (brons met hyungs), Kyosa Nim Bryan Relyveld (goud met sparren, brons met hyungs en zilver met wapenhyungs), Kyosa Nim Nicky van der Waard (brons met sparren, goud met wapenhyungs en goud met breektest) en Master Raymond von Harras (brons met wapenhyungs). 

Daarnaast pakte Team Myeong-ye ook nog eens zilver met het onderdeel Team hyungs. ‘Een top prestatie van alle deelnemers!’, aldus Master Raymond von Harras.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant