Afbeelding
Foto: PR

Medailles voor Dojang Myeong-ye

Sport 1.107 keer gelezen

Cardiff - Zaterdag 22 april werd het grootste Tang Soo Do toernooi van Europa gehouden in Cardiff in Wales.

Maar liefst negen landen maakten deel uit van dit grootse evenement wat zorgde voor ruim 650 deelnemers.

Ook Nederland werd goed vertegenwoordigt door 32 Tang Soo Do ka’s van vijf verschillende scholen die deel maken van de All Tangsoodo Organization onder leiding van Kwan Jang Nim/Grootmeester Jan van der Schee.

Dojang Myeong-ye uit Spijkenisse werd vertegenwoordigd door Sabum Nim/Master Raymond von Harras (47) en zijn leerling Jade Destiny Janssen (23).

Beide deelnemers hebben het erg lastig gehad maar hebben zich toch weten te plaatsen op het podium. Master Raymond heeft de bronzen plak weten te behalen met het onderdeel sparren en Jade heeft de zilveren plak weten te bemachtigen met het onderdeel traditionele vormen lopen en een gouden plak met het onderdeel sparren.

Master Raymond was zeer onder de indruk van het optreden van Jade, die pas 1,5 jaar deze gevechtskunst beoefent. Om zo te kunnen presteren op zo’n groot toernooi tegen deelnemers van zo’n hoog niveau is echt heel knap!

Benieuwd geworden naar deze mooie traditionele gevechtskunst die voor zowel jong als oud geschikt is? Neem dan een kijkje op de Facebook pagina en kom langs voor een aantal gratis proeflessen in de gymzaal aan de J. Wagenaarstraat 4 in Vogelenzang Zuid te Spijkenisse.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant