Afbeelding
Foto: Laura Keinemans

Spijkenisse is vijf Nederlands kampioenen rijker

Sport 1.808 keer gelezen

Hendrik -Ido-Ambacht - Zaterdag 1 april werden de Open Nederlands Kampioenschappen Tang Soo Do (Koreaans karate) gehouden in Hendrik-Ido-Ambacht o.l.v. Master Van der Meer en het waanzinnige team van dojang Mudjeok E Yong.

Ca. 300 deelnemers van dojangs vanuit het hele land en Denemarken waren aanwezig om te strijden voor het eremetaal.

Medailles
Ook dojang Myeong-ye uit Spijkenisse was natuurlijk weer van de partij met 15 deelnemers. Hieronder de behaalde uitslagen:
Ivy Goverde (3e met hyungs), Suzanne de Vries (2e met sparren), Eliano Winter (1e met sparren en 1e met hyungs), Kyosa Nim Bryan Relyveld (2e met sparren, 1e met hyungs en 3e met wapenhyungs), Master Kenneth von Harras (2e met hyungs en 1e met wapenhyungs) en Master Raymond von Harras (1e met hyungs en 3e met wapenhyungs). De grote verrassing was Luuk Hafakker die voor het eerst aan een toernooi meedeed en gelijk twee prijzen pakte (2e met sparren en 1e met breektest).

Overige deelnemers
De volgende leden waren ondanks hun strijd net buiten de prijzen gevallen: Skye Goverde, Nicky Vrijdag, Joyce van de Wetering, Anne de Vries, Jesse de vries, Bas Doll, Simon Doll en Sanne Lucas.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant