Afbeelding
Foto-OK.nl

Spijkenisser aangehouden voor ontvoering

Politie 183 keer gelezen

Breda - De politie in Breda  hield zaterdag 27 februari rond 00:30 uur drie personen aan nadat zij eerder op de avond een man hadden ontvoerd. 

Vrijdag iets voor middernacht ontving de politie een melding dat een persoon was ontvoerd. Er werd direct een onderzoek gestart. Tijdens dit onderzoek ontving de politie een melding van BOA’s van het SSIB (Samen Sterk In Brabant). De buitengewoon opsporingsambtenaren vertelden dat ze bij een voertuig aan de Bouvignedreef staan. Ze wilden het voertuig controleren in verband met de avondklok. De inzittenden gedroegen zich verdacht en bij de BOA’s ontstond het vermoeden dat de personen onder invloed waren van verdovende middelen. Ze vertrouwden het niet en schakeledn de politie in. Politiemensen legden een mogelijk verband met de ontvoeringszaak.

Agenten gingen direct ter plaatse en controleerden de inzittenden. Uit de controle bleek dat een van de vier inzittenden de ontvoerde persoon was. De overige drie personen, een 22-jarige man uit Spijkenisse, een 21-jarige man uit Rijen en een 20-jarige man uit Rotterdam, werden aangehouden. Tevens bleek er een groot mes in de auto te liggen. Het drietal is overgebracht naar het cellencomplex waar zij worden gehoord. De politie onderzoekt onder andere waarom het slachtoffer werd ontvoerd. Het slachtoffer heeft geen lichamelijke verwondingen opgelopen. Hij heeft aangifte van ontvoering gedaan. Het voertuig en het mes zijn in beslag genomen.

Uit de krant

Uit de krant