Afbeelding
Foto: stock

Beker tegenstanders clubs Nissewaard bekend

Sport 327 keer gelezen

Nissewaard – Voor de meeste clubs zijn dit weekend de bekerpoules bekend gemaakt. Zoals gebruikelijk zal voorafgaand aan de competitie drie weken op zaterdag een bekerpoule worden afgewerkt.

Alleen de tegenstander van Spijkenisse is nog niet bekend, die komen uit in Groep 1, de overige ploegen in Groep 2. Dit weekend werden de ploegen in de derde en vierde klasse bekend gemaakt. Alle duels worden vanaf zaterdag 31 augustus gespeeld. In overleg kan er ook voor een andere datum worden gekozen

Derdeklassers
GHVV'13 komt uit in groep 4 van de clubs uit Groep 2, treft buurman Abbenbroek, het Schiedamse PPSC en Zwartewaal als tegenstander. SC Botlek komt in groep 7 uit tegen Herkingen '55, Melissant en buurman SCO'63. Zuidland, dat afgelopen jaar degradeerde naar de derde klasse komt uit in groep 14 en heeft NBSVV uit Nieuw Beijerland, OHVV uit Oudenhoorn en Oud Beijerland als tegenstanders.

Vierdeklassers
De vierdeklassers, die nog niet tegen een derdeklasser uit onze regio in actie kwamen, weten inmiddels ook hun tegenstander. Hekelingen treft in groep 11 het Rotterdamse Egelantier Boys, Stellendam en derdeklasser Rijnmond Hoogvliet Sport. In groep 5 treft Simonshaven een zware poule. De ploeg van Peter Hoek treft derdeklassers OVV uit Oostvoorne, Rockanje en vierdeklasser Hermes DVS uit Schiedam.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant