Afbeelding
Foto: PR

Sponsorloop voor Villa Joep

Actueel 274 keer gelezen

Spijkenisse - Woensdag 26 september wordt de grote Villa Joep logeerpartij bij JUMBO Spijkenisse (filialen Waterland, Maaswijk en Groenewoud) afgerond met een sponsorloop op winkelcentrum Waterland, georganiseerd door Stichting Waterland Spijkenisse

Alle kinderen uit Nissewaard zijn welkom om mee te doen van 13.00 tot 14.30 uur. Er wordt verzameld vanaf 12.30 uur.  Sponsorformulieren zijn verkrijgbaar bij de servicebalies van de drie JUMBO-winkels in Spijkenisse. De kinderen starten om 13.00 uur met rondjes lopen en krijgen voor elk rondje een stempel op hun stempelkaart.

Het geld dat door de kinderen is opgehaald mag voor, tijdens of gelijk na de loop (uiterlijk om 14.15 uur) in de speciale pot van de Stichting Waterland Spijkenisse worden gedaan, zodat dit mee kan worden geteld met de eindopbrengst voor Villa Joep. In de eindopbrengst zit ook het bedrag van  alle verkochte olifantjes, logeerpartijtjes, donaties en de veiling-opbrengst van het eerste olifantje van deze JUMBO-logeerpartij. 

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant