OHVV had zondag een goede dag door te winnen van Xerxes en de concurrentie die punten laat liggen.
OHVV had zondag een goede dag door te winnen van Xerxes en de concurrentie die punten laat liggen. Foto: Theo van Kralingen

OHVV doet goede zaken op verjaardag van de trainer

Sport 238 keer gelezen

Oudenhoorn – Het was zondag een uitstekende dag voor OHVV dat nog altijd strijdt tegen degradatie uit de tweede klasse. De ploeg die volgend jaar als enige vereniging van Voorne Putten nog op zondag speelt kwam uitstekend in actie tegen Xerxes/DZB. Het werd 2-1 voor de formatie van de jarige coach Rafael Andrade. Bij rust hadden beide ploegen één keer het net gevonden.

Het gaat uitstekend met de ploeg uit Oudenhoorn na de winterstop. Een wijziging van positie van Brian van Dam en Jarno Huijsman pakt goed uit en Huijsman scoort aan de lopende band. Dat was zondag aan de Eeweg niet anders. Huijsman zorgde voor de 1-0 voorsprong van OHVV en ook de winnende treffer kwam van zijn voet.

Prima cadeau
'Ik had me geen mooier cadeau kunnen voorstellen. We kwamen allebei best wel aan voetballen toe. We hebben vandaag echt laten zien dat we erin willen blijven. Vorige week was ik totaal niet over het spel te spreken, maar nu heb ik echt de beleving gezien in het team. Het doel de tiende plaats komt dichterbij', laat Andrade weten.

Stand
Het verschil onderin is nu nog maar vier punten met excelsior '20 en zes met Wilhelmus. Tevens heeft OHVV op de concurrentie nog minimaal vier duels achterstand. Zondag wacht BMT dat tweede staat.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant