SCO'63 behaalt de winst in duel bij BZC/Zuiderpark

Sport 152 keer gelezen

Rotterdam – SCO'63 heeft in het eerste duel van na de winterstop de volle winst kunnen behalen. De ploeg van Peter Hoek, die wegens ziekte ontbrak, won het duel bij de Rotterdammers met 0-2. Bij rust stond het 0-1 voor de ploeg uit Spijkenisse.

De eerste treffer van SCO'63 kwam van de voet van Nigel Wilschut. Vervolgens kreeg men volop kansen, maar bleven doelpunten uit. Op het moment dat SCO'63 de voorsprong met hand en tand verdedigde, was het Hamir Demirturkoglu die de winst kon veilig stellen.

Rommelig duel
'Het was echt de wedstrijd van de gemiste kansen. Heel erg rommelig allemaal. Ik heb geprobeerd met wat wissels iets te forceren en net toen ik de laatste verdedigende wissel wilde toepassen, kort voor het einde, viel de tweede treffer. Daarna waren er nog maar twee minuten te spelen', zegt interim-coach Richard Pattiapon. De ploeg staat achtste en speelt zaterdag tegen Poortugaal.