Richard Koutstaal moet wijken bij succesvol SC Botlek

Sport 366 keer gelezen

's-Gravendeel- SC Botlek heeft de eerste helft van het seizoen afgesloten met een klinkende 2-4 (2-2) overwinning in en tegen 's-Gravendeel. Ondanks de kansrijke derde plaats zal Richard Koutstaal aan het einde van het seizoen moeten vertrekken.

'We hebben de eerste helft van de competitie goed afgesloten, staan bovenaan in de derde periode, doen nog mee in de beker, zitten in de lift, dus mogen we tot nu toe niet klagen', stelde de trainer van de derdeklasser. 'Beide ploegen wilden voetballen, het was een open wedstrijd. Ik vind 's-Gravendeel ook één van de beter voetballende ploegen in deze afdeling.' Dat de partijen aan het einde van het seizoen na twee voetbaljaren met elkaar breken steekt Richard Koutstaal. 'Ik vind het jammer, we hebben een leuke spelers groep, staan er goed voor en de rek is er nog lang niet uit, maar andere partijen zien dat kennelijk anders (de nummers twaalf en dertien, DR?). Dus zal ik op zoek moeten naar een nieuwe uitdaging.' Shurnel René Jean Francois, John Ackon (2 keer) en Quincy de Lobel scoorden de doelpunten voor SC Botlek.