Afbeelding

SV Simonshaven heeft geluk niet mee tegen Zwartewaal

Sport 197 keer gelezen

Zwartewaal- SV Simonshaven wacht na zeven wedstrijden nog altijd op de eerste punten. De formatie van Richard van der Werf ging onfortuinlijk met 2-1 (0-0) ten onder tegen Zwartewaal.

'We hebben onterecht verloren', vond de trainer van Simonshaven. 'Zwartewaal was in de eerste helft met drie tegen één kans de iets betere ploeg. Nadat we door een vrije trap en een strafschop met 2-0 waren achter gekomen, was Simonshaven de enige ploeg die wilde voetballen. Nadat Bas Moree uit een mooie pass van Jeroen de Kruik de spanning weer terug had gebracht tot 2-1 hebben we met keihard werken getracht de gelijkmaker te scoren. We staan nu eenmaal op de plaats waar het geluk je ook niet toelacht. De enige houvast in de ploeg is de enorme werklust, die in deze afdeling nog zeker punten gaat opleveren.' Simonshaven speelt zaterdag tegen Vierpolders.

SV Simonshaven: Johan van Es; Alex Weeda (80. Danny Verweij), Sander van Dongen, Yoran Belder (60. Erik Huizinga), Desley Lit; Silvester Mirer (60. John Hengst), Kevin François, Pascal Vrijenhoek; Moree, De Kruik, Bijma.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant