Afbeelding

Lange zit voor Simonshaven bij Egelantier Boys

Sport 150 keer gelezen

Rotterdam – Simonshaven wacht nog altijd op de eerste punten van de competitie, maar hoopte zaterdag lange tijd op een punt bij Egelantier Boys. In een duel dat om 14.30 uur begon en pas tegen 17.30 uur was afgelopen, verloor de ploeg van Richard van der Werff met 4-2 (0-1).

De wedstrijd lag ruim vijf kwartier stil. Vijf minuten voor rust, bij een 0-0 stand, raakte de scheidsrechter geblesseerd. Na overleg met de KNVB werd een nieuwe arbiter naar het complex gezonden, maar die arriveerde veel later. Binnen vijf minuten was het Kevin Francois die voor de eerste treffer van de middag zorgde. Ook de 2-2 kwam van de voet van Kevin Francois.

Twee kanten op
'Het was voor de lange onderbreking een gelijk opgaande strijd. Belachelijk dat het zo lang duurde. Als je wegloopt zijn wij de dupe. Zij hebben twaalf punten, maar hoe ze er aan gekomen zijn weet ik niet. Wij zitten toch weer aan de verkeerde kant van de score, geflatteerd, want de laatste twee goals vallen kort voor tijd', zegt Richard van der Werff teleurgesteld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant