Hockeyers staan ook bij Tempo '34 met lege handen

Sport 86 keer gelezen

Rotterdam – De heren van HV Spijkenisse hebben het goede voorprogramma van de dames, geen goed vervolg kunnen geven. De ploeg van Erik Beekman speelde bij Tempo '34 en verloor met 2-1. Bij rust leidde het team uit Spijkenisse nog met 0-1.

Het was vooral de wedstrijd van de strafcorners. Die voor Spijkenisse leverde een treffer op van Nino Bellaard. Ook de twee overige treffers voor de ploeg uit Rotterdam kwamen tot stand dankzij een strafcorner.

Voor rust beter
'Het ging voor rust echt wel beter. Er waren prachtige aanvallen. Toch sluipt er na de thee dan weer een soort angst in. Dat komt eigenlijk nadat zij de gelijkmaker weten aan te tekenen. Aanvallend gaat het daarna goed, maar er worden verkeerde keuzes gemaakt. Twee minuten voor tijd scoren zij dan nog', zegt Erik Beekman