Afbeelding

De Kempvis ook verrassend goed tegen Katwijk

Sport 248 keer gelezen

Spijkenisse- De waterpolosters van De Kempvis hebben in het Rivièrabad ook Katwijk 2 met een 5-2 (0-0, 2-0, 2-1, 1-1) overwinning aan de zegekar gebonden.

'We begonnen goed, zaten er met veel stoorwerk meteen bovenop en dat pakte goed uit', stelde coach Hans Vermeer. 'Alleen in de eerste periode waren we een beetje nerveus, maar in de tweede periode gingen de meiden helemaal los.' De Kempvis moest het stellen zonder Femke den Haan en Sofie Kleinherenbrink. 'De ploeg heeft zich ook in de derde periode goed geweerd. In de laatste periode waren we iets minder attent. Zo hadden we de man-meersituatie beter moeten uitspelen. Wellicht ging ook de vermoeidheid in het laatste part meespelen. Bovendien speelden Maaike Diepenhorst en Patricia van Nierop met twee p-tjes op hun reserve. Maar 4 punten uit twee wedstrijden voelt toch lekker.'

De Kempvis: Amanda Lubbe; Ilse Kuller (2 keer), Yvette Kleinherenbrink (1 keer), Patricia van Nierop, Britt van Yperen (1 keer), Merel Corpeleyn, Melissa Huurman (1 keer), Maaike Diepenhorst, Klaassen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant