Het Brielse Meerspektakel opende afgelopen vrijdag met vuurwerk en een verlichte vlootschouw. Foto: Jos Uijtdehaage.
Het Brielse Meerspektakel opende afgelopen vrijdag met vuurwerk en een verlichte vlootschouw. Foto: Jos Uijtdehaage.

Brielse Meerspektakel: vuurwerk en ideaal weer

Actueel 230 keer gelezen

Brielle/Oostvoorne - Het Brielse Meerspektakel dat dit weekeinde voor tal van activiteiten op en rond het Brielse Meer zorgde, mocht zich verheugen in de warme belangstelling van het publiek en in goed weer.

Het vuurwerk dat op vrijdagavond de activiteiten van de daaropvolgende zaterdag officieel opende, was een 'appitizer' van de eerste orde.

Duik-clinics
Voor de diverse duik-clinics die in het Brielse Meer plaatsvonden was grote belangstelling. De verlichte vlootschouw die werd afgenomen zorgde voor veel belijks en enthousiasme, zowel bij de booteigenaren als bij de mensen die de vrolijk verlichte scheepjes kwamen bekijken.
Met jachthaven Geijsman in Oostvoorne als uitvalsbasis, kon het publiek gratis rondvaarten maken over het meer in een sloep en ook daarvan werd gretig gebruik gemaakt.

Reuzenrad
Bij camping De Krabbeplaat aan de Rozenburgse zijde van het Brielse Meer bood een ritje met het reuzenrad een fraai uitzicht op het meer en de omgeving. Golf- en zeilclinics, waterfietsen, roeiwedstrijden en demonstraties van de reddingsmaatschappij completeerden het aantrekkelijke aanbod aan activiteiten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant