Afbeelding

Jubilerende leden PvdA Nissewaard

Politiek 187 keer gelezen

Op de regionale 1-meiviering in Hellevoetsluis heeft Toby Witte namens het bestuur van PvdA Nissewaard drie jubilerende leden uit uit Spijkenisse gehuldigd.

George Gardien ontving een Drees-legpenning voor zijn 65-jarige lidmaatschap. George die ook lid van het afdelingsbestuur was, neemt nog steeds actief deel aan de bijeenkomsten en activiteiten van de afdeling. Op zijn initiatief krijgen sinds kort bijeenkomsten van de afdeling een cultureel tintje met een openingsgedicht. Buiten de partij was George ook actief in d vereniging Humanitas.

Zijn vrouw Loukie Gardien-van der Vlerk kreeg een een gouden partijspeld voor een meer dan 50 jaar lidmaatschap. Zij heeft haar sporen vooral verdiend op het gebied van natuur- en milieu-educatie. Zij was o.a. actief in de Milieu Groep Spijkenisse.

Ook Evert Zoomer werd gehuldigd met een gouden partijspeld voor zijn 50 jaar lidmaatschap. Hij was lid van het afdelingsbestuur en raadslid geweest. Ook verzorgde samen met zijn vrouw Tineke de afdelingsbijeenkomsten. Nu is hij nog steeds steeds actief in de natuurvriendenvereniging NIVON en de stichting Museumwoning 'Back to the Sixties'
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant