Simonshaven wist in een doelpuntrijk duel met 5-4 te winnen van SCO'63. Fotografie: Peter de Jong

Simonshaven wint doelpuntrijke derby van SCO'63

Sport 90 keer gelezen

Simonshaven – Simonshaven is zaterdag de winnaar geworden in het duel met SCO'63. Beide elftallen bleken er in de warmte zin in te hebben en maakten er voor het publiek een leuk festijn van. Simonshaven trok uiteindelijk aan het langste eind. Zij wisten met 5-4 van de Spijkenissers te winnen. Bij rust leidde Simonshaven met 3-2.

De treffers voor Simonshaven kwamen van Dave van Dongen, die drie keer het net bij SCO'63 wist te vinden. Daarnaast wisten ook Mark Wolberts en Desley Hermsen de score voor Simonshaven op te vijzelen.

Entertainment
'Het was echt een entertainment duel. We kregen volop kansen. We kwamen na een kwartier op voorsprong en toen kakte het helemaal in. Zij komen vervolgens op 1-2 en toen ging het weer lopen. Bij rust leiden we en uiteindelijk scoren we in totaal negen keer. Je zag na rust wel de krachten wegvloeien. Voor ons werd het beslist door een strafschop, kort voor het einde. Het was voor het publiek echt een leuke wedstrijd', meent Richard van der Werf Zaterdag is WCR de tegenstander.