Abbenbroek voelt zich bestolen bij Excelsior '20

Sport 92 keer gelezen

Schiedam – Abbenbroek dat nog altijd de hekkensluiter is in de derde klasse had zondag goed de pest in. De ploeg van Jaco Verhoev verloor het duel met nummer twee van de competitie, Excelsior '20', met 1-0. Bij rust stond het nog 0-0.

De enige treffer van het duel kwam voor Abbenbroek op een zeer ongunstig moment, zes minuten in de extra tijd van het duel. 'Wij krijgen twee kansen en zij wellicht vier over heel de wedstrijd. Dan valt het doelpunt zo in de extra tijd. Je krijgt de complimenten na afloop en men zegt, we snappen niet dat jullie laatste staan. Daar koop je niets voor', meent coach Marco van Diën na het duel.

Strafschop gepakt
In het duel had Excelsior '20 voor rust al de kans om op voorsprong te komen, toen zij een penalty kregen. Het was doelman Michael Mikkers die de strafschop echter wist te keren. Zondag staat voor Abbenbroek het duel met Maasstad Tediro op het programma. Dan wordt ook de tribune bij Abbenbroek geopend. Zoals al eerder bekend werd gemaakt speelt Abbenbroek volgend seizoen op zaterdag.