PFC in korte tijd op achterstand tegen DRL

Sport 137 keer gelezen

Rotterdam – PFC was zondag even afwezig en in een tijdsbestek van acht minuten kon Erwin van Trigt drie keer de bal uit het doel vissen. In het duel bij DRL werd met 3-1 verloren. Bij rust stond het nog slechts 1-0 voor de Rotterdamse Leeuwen.

Kort voor rust kwam DRL op voorsprong en in de eerste drie minuten na de thee lag de bal twee keer in het doel. Na een uur spelen was het Danny Poldervaart die de eer voor de Geervlieters wist te redden.

Snel gespeeld
'De wedstrijd was eigenlijk snel gespeeld. We hadden veel last van de wind. Kort voor rust scoren zij en wij wilde het rechtzetten, maar als het na drie minuten dan 3-0 staat is het snel gespeeld. We maken 3-1 en konden vervolgens niet door drukken met onze kansen. ik moet zeggen dat ik erg tevreden was over het veldspel van onze kant', meent John Stougje na het duel. Op 6 maart is Olympia de tegenstander. Het is het laatste jaar voor PFC, dat na de zomer fuseert met Bernisse tot GHVV'13. Die ploeg speelt in de zaterdag vierde klasse.