Abbenbroek verdient punt in het treffen met DHZ

Sport 182 keer gelezen

Rotterdam – Abbenbroek heeft zondag een punt overgehouden aan het treffen met DHZ. De ploeg van Jaco Verhoev kwam op Varkenoord tot een 2-2 gelijkspel. Bij rust leidde de Rotterdammers nog met 2-1.

De eerste treffer voor het team uit Nissewaard kwam van Roy Verwijs die voor rust de teams weer in evenwicht bracht. Nog voor de thee kwam men op verdere achterstand, maar na rust was het Mark Bubberman die voor de gelijkmaker zorgde.

Veel kansen
Ondanks de achterstand had Abbenbroek na rust veel kansen. 'We begonnen een half uur later, omdat we er niet over uit waren of we op gras of kunstgras gingen spelen. Het werd het laatste. Dat was ook de beste beslissing denk ik. Na rust hebben we veel kansen gehad. We maken ze echter niet', meent coach Marco van Diën