De kickoff werd goed bezocht.
De kickoff werd goed bezocht.

Bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering wordt BIZ

Actueel 156 keer gelezen

Spijkenisse - Op maandag 25 januari vond in het Carlton Oasis Hotel de officiële kick-off plaats van de BIZ (Bedrijveninvesteringszone) Halfweg-Molenwatering.

De BIZ betekent dat de ondernemers van het bedrijventerrein vanaf nu gezamenlijk investeren in een schoon, heel en veilig bedrijventerrein. Tevens worden er projecten in gang gezet die gericht zijn op collectief kostenvoordeel en het versterken van de lokale economie.

Binnen de BIZ Halfweg-Molenwatering dragen alle bedrijven financieel bij. Vanuit de totale BIZbijdrage worden er vervolgens diverse activiteiten ontplooid die in het algemene belang zijn van alle ondernemers van het bedrijventerrein – zoals beschreven in het BIZ-plan. De activiteiten zijn vooral gericht op een schoon, heel en veilig bedrijventerrein. Tevens zijn er vanuit de BIZ plannen om beveiligingscamera's te installeren op het bedrijventerrein.

Het bestuur bestaat uit Frederik Reimers, Rob Gijzer, ron Smit, Daan van der Ent, Ronald van der Vlies, Nel van 't Hof en onafhankelijk voorzitter Gerard de Haan. Parkmanager is Boyd Bartels.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant