Afbeelding

Gehavende basketballers onderuit tegen Grasshoppers

Sport 71 keer gelezen

Katwijk – De heren van The Hurricanes speelden vrijdagavond hun duel tegen Solar Grasshoppers. De ploeg van Jurensli Willems was echter gehavend en moest met een ander team aantreden dan gebruikelijk. Dat team deed het goed, maar kon niet voorkomen dat er werd verloren met 82-68 (46-33).

De periodenstanden waren 22-11, 24-22, 16-17 en 20-18. Bij de ploeg uit Spijkenisse ontbraken Rick de Graaf, Osmir Girigorie en Arantxo Ibrahim. Tevens kon Mike Overdiep alleen het laatste kwart van het duel meedoen. 'De tegenstander was erg gemotiveerd, zij stonden lager en hadden direct een aantal ballen die erg goed vielen. Vanaf het begin miste ik drie van de vijf starters in het team. Toch konden we nog terugkomen tot 67-59, maar daarna viel de bal er niet meer in', meent Jurensli Willems na het duel.

Stand
Door de nederlaag zijn The Hurricanes gezakt naar de vijfde plaats in de competitie. Topschutter was Elvis Delgado met zeventien scores. Zaterdagavond moet de ploeg zich zien te revancheren tegen koploper Squirrels.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant